Objava FLAG-natječaja za očuvanje ribarske/pomorske tradicije i baštine područja FLAG-a Pinna nobilis u sljedećem tjednu!

Dana 19.9.2019. održana je 13. sjednica Upravnog odbora FLAG-a na kojoj se usvojila Odluka o odobrenju teksta, natječajne dokumentacije i potrebnih internih procedura FLAG-natječaja za Podmjeru 2.3.1. Potpora za aktivnosti promocije, marketinga i očuvanja ribarske/pomorske tradicije i baštine ribarstvenog područja FLAG-a. Drugi po redu FLAG-natječaj bit će objavljen početkom sljedećeg tjedna stoga pratite našu web i Fb stranicu!

Na sjednici se donijela i Odluka o usvajanju Poslovnika o radu Ocjenjivačkog odbora FLAG-a u postupku odabira projekata, Polugodišnjeg izvještaja o radu FLAG-a za razdoblje od 1.1.2019. do 30.6.2019. te je Upravni odbor odobrio pokretanje pripremnih aktivnosti za objavu FLAG-natječaja za Podmjeru 1.2.1. Potpora mladim ribarima za kupnju prvog ribarskog plovila i 4.2.1. Potpora za aktivnosti usmjerene podizanju svijesti građana o potrošnji i konzumaciji ribe i drugih morskih organizama. Navedeni natječaji bit će objavljeni u I. kvartalu 2020. godine.

Ovim putem također najavljujemo skoru objavu FLAG-natječaja za Podmjeru 3.1.1. Potpora za edukativne aktivnosti podizanja ekološke svijesti i uključivanja u čišćenje luka, mora, priobalja i podmorja koja je planirana za studeni 2019.