VAŽNA OBAVIJEST!!! Kontrola na terenu – epidemija COVID-19 virusa

Obavještavaju se korisnici da uslijed trenutne situacije i opasnosti širenja virusa COVID-19, na temelju Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja od dana 19. ožujka 2020. godine te Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj od dana 23. ožujka 2020. godine, koje je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, Upravljačko tijelo do daljnjega nije u mogućnosti obavljati kontrole na terenu (u ranijoj fazi i redovne kontrole), propisane važećim pravilnicima u okviru svih mjera Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020.

Slijedom toga, ovim putem obavještavamo korisnike da u slučaju potrebe obavljanja kontrole u ranijoj fazi:

  • dostave dokaznice o isporuci roba/opreme/usluga/promotivnog/uredskog/higijenskog (potrošnog) materijala ili izvođenja radova/aktivnosti (računi, otpremnice, dostavnice, itd.) putem  e-maila na: eufondovi.ribarstvo@mps.hr
  • dostave foto-dokumentiraju robu/opremu/promotivni/uredski/higijenski (potrošni) materijal ili izvođenje radova/aktivnosti te fotodokumentaciju  putem  e-maila na: eufondovi.ribarstvo@mps.hr

NAPOMENA U slučaju nabave promotivnog materijala, korisnik je obavezan prije daljnje distribucije materijala isti označiti sukladno Pravilima i uputama za provedbu mjera informiranja i promidžbe.

Redovne kontrole na terenu prije isplate se obustavljaju do daljnjega, a korisnici će o daljnjim uputama biti informirani u najkraćem mogućem roku na službenim stranicama Upravljačkog tijela.