VAŽNO! FLAG Pinna nobilis objavljuje izmjene FLAG natječaja!

Dana 24. lipnja 2022. godine FLAG Pinna nobilis objavljuje izmjene FLAG natječaja za Podmjeru 2.3.1., Podmjeru 4.2.1. i Podmjeru 2.2.1. iz LRSR FLAG-a zbog produljenja krajnjeg roka za završetak provedbe projekata odnosno podnošenja konačnog zahtjeva za isplatu.

Obavijest o izmjeni 2. FLAG natječaja za Podmjeru 2.3.1. „Potpora za aktivnosti promocije, marketinga i očuvanja ribarske/pomorske tradicije i baštine ribarstvenog područja FLAG-a“ zajedno s relevantnom natječajnom dokumentacijom dostupna je ovdje.

Obavijest o izmjeni 10. FLAG natječaja za Podmjeru 2.3.1. „Potpora za aktivnosti promocije, marketinga i očuvanja ribarske/pomorske tradicije i baštine ribarstvenog područja FLAG-a“ zajedno s relevantnom natječajnom dokumentacijom dostupna je ovdje.

Obavijest o izmjeni 4. FLAG natječaja za Podmjeru 4.2.1. „Potpora za aktivnosti usmjerene podizanju svijesti građana o potrošnji i konzumaciji ribe i drugih morskih organizama“ zajedno s relevantnom natječajnom dokumentacijom dostupna je ovdje.

Obavijest o izmjeni 9. FLAG natječaja za Podmjeru 2.2.1. „Potpora aktivnostima pokretanja, razvoja i unapređenja dodatnih sadržaja na FLAG području“ zajedno s relevantnom natječajnom dokumentacijom dostupna je ovdje.